Tuesday 23rd of December 2014

news blog logo
news menu leftnews menu right
top news photography Μαθητική εφημερίδα του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών

Είμαστε ο Ογδούλης Δημοτικούλης και η Λούλα Φακιδούλα και μαζί με τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών μπορούμε να γίνουμε οι ξεναγοί σας στη διαδικτυακή εφημερίδα του σχολείου μας. Μαζί μας θα γνωρίσετε τον κόσμο της ενημέρωσης και της μόρφωσης. Σας προσφέρουμε εκπαιδευτικό υλικό που εμείς οι μαθητές έχουμε δημιουργήσει, όπως έρευνες για παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής, τοπικά νέα, ποίηση, απροσδόκητες ιστορίες, παραδοσιακά κάλαντα, αφιερώματα για τα δικαιώματα των παιδιών, καθώς και δραστηριότητες που αφορούν μικρούς και μεγάλους. Όλοι μας εργαζόμαστε με ζήλο και πολύ χαρά, ομαδικά και ατομικά. Κάθε μέρα βάζουμε άρθρα ή κάνουμε έρευνες για να μπορείτε κι εσείς να ενημερώνεστε.Προβάλουμε στο κοινό την τάξη μας και το σχολείο μας περνώντας ευχάριστα. Γινόμαστε μικροί δημοσιογράφοι. Read more...

Μικρές Αγγελίες


ΠΑΣΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Στέργιος Δομουχτσής   
Δευτέρα, 29 Νοέμβριος 2010 08:51

1.Καθαρίζουμε τα ψάρια πολύ καλά, εντόσθια, κεφάλαια και το εξωτερικό .Τα πλένουμε τα στραγγίζουμε και τα  σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
2. Στο τάπερ βάζουμε μια στρώση  αλάτι και πάνω μια στρώση ψάρια στη σειρά. Μετά πάλι αλάτι και μια στρώση ψάρια,κάθετα από την πρώτη.Συνεχίζουμε μέχρι να τελιώσουν τα ψάρια,με αλάτι πάνω πάνω.
3. Κλείνουμε το τάπερ και το αφήνουμε για ένα μήνα,για να ψηθεί το ψάρι.
4. Για να τα φάμε βγάζουμε όση ποσότητα θέλουμε, τα πλένουμε και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να ξαλμυρίσουν λίγο.
5. Ρίχνουμε λάδι και λεμόνι και σερβίρουμε.
6.  Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε όπως είναι στο τάπερ μέχρι να τα χρειαστούμε.
7.  Δεν χρειάζεται ψυγείο. Αρκεί να μην είναι σε πολύ ζεστό μέρος.
 

ΔΙΑΥΓΕΙΑ



25η Μαρτίου Γιορτή 2010-2011

28η Οκτωβρίου


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: business site hosting top web hosts Valid XHTML and CSS.